presentatie 20 mei 046 PeuterApeldoorn ofEnschede cropped

Contact

Biesterweg 6
7608 RN Almelo

Voor rondleidingen kunt u bellen naar                     06 15434849

Voor overige vragen kunt u mailen naar administratie@christoforuskinderopvang.nl of bellen naar 06 11441536.

Ouderraad Almelo

Ouders kunnen zitting nemen in de oudercommissie van Christoforus Kinderopvang. Het doel van de oudercommissie is het zo goed mogelijk behartigen van de belangen van de kinderen en de ouders. Dit betekent dat de oudercommissie meedenkt over o.a. het pedagogisch beleid, tarieven en andere plannen.  

Wij zijn verplicht per vestiging een oudercommissie te hebben voor de bso en een oudercommissie voor het kinderdagverblijf/peuterhuis .Eigenlijk zijn we dus altijd op zoek naar ouders die het leuk vinden om te participeren in het reilen en zeilen van onze organisatie. 

Er is ook meer informatie te vinden op de website van BOINK. BOINK is een landelijke belangenvereniging voor ouders in de kinderopvang. Hun website is https://www.boink.info/home

Op dit moment bestaat onze ouderraad in Almelo uit  Marloes Steenbergen en Sarah Heite. Neem gerust contact op met de ouderraad als u iets wilt weten of als u ergens mee zit. Zij zijn te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .